Programe, Filma, Sport, gjithçka me TV-Shqip

Shiko televizor SHQIP

Klient të kënaqur

Kanale televizive

Filma VOD

Seriale

Pajisje

Pajisjet e njohura.

Smart TV

Televizorët inteligjent janë një konvergjencë teknologjike e kompjuterëve, televizorëve dhe luajtsve t mediave dixhitale.

Android TV

Android TV është një sistem operativ i televizorit inteligjent i bazuar në Android dhe i zhvilluar nga Google për televizorët.

Android Box

Android Box ju lejon të ndiqni shfaqje ose filma nga YouTube ose platforma tjera në çdo televizor që nuk Smart.

STB

(STB) Set Top Box është një pajisje q i lejon përdoruesit të shikojnë prmbajtje video nga ofrues t veantë nëpërmjet internetit.

APPs

Aplikacione t dobishme.

SmartOne IPTV

SmartTV

SmartOne IPTV është një media player për televizorët inteligjent, duke përfshirë televizorin Samsung dhe Tizen, TV LG dhe Netcast, të gjithë televizort q prdorin VIDAA OS si Hisense dhe Brandt, gjithashtu platformën Foxxum me televizorë si Panasonic dhe Tornado, lejojn aplikacionin SmartOne IPTV. SmartOne IPTV i lejon përdoruesit të shikojnë Live, VOD (Video On Demand), Seritë në të gjithë televizort Smart. Smartone IPTV sht APP shumë-gjuhëshe dhe e personalizueshme.

Smart IPTV

SmartTV & MAG

Smart IPTV për LG, Samsung, Android TV dhe MAG (Aura HD) STBs.

NET IPTV

SmartTV & Android & Apple

ANDROID PHONE, SAMSUNG TIZEN TV, LG TV, SONY BRAVIA TV, ANDROID TV, APPLE TV, IPHONE, IPAD.

SSIPTV

SmartTV & CIS

Simple Smart IPTV sht një nga aplikacionet më të njohura të Smart TV në CIS, Amerikën e Jugut dhe Evropë. SS IPTV shtë bërë aplikacioni i par i LG Smart World, i cili ofroi mundësinë e shikimit t IPTV për prdoruesit e tij. Ky aplikacion u vlerësua shumë nga juria e LG Smart TV Apps Contest 2012 dhe mori çmimin n nominimin kryesor - Aplikacioni më i mirë.

Flix IPTV

SmartTV & Android

Ekzistojn dy lloje të aplikacioneve IPTV: IPTV Players dhe ofrues IPTV. Jo çdo shërbim IPTV vjen me një aplikacion të dedikuar për t transmetuar prmbajtjen tyre. Ata mbështeten n aplikacionet IPTV Player q lejojnë prdoruesit të aksesojne Media IPTV.

Set IPTV

Smart TV & Android

SETIPTV është një media player i plotë për SmartTV dhe tableta Android që ju lejon të hapni shumicën e formateve të videos dhe zërit që ekzistojnë.

nonomid

Smart TV & Android

APLIKACIONI I PARË IPTV ME VPN TË INTEGRUAR Aplikacioni m i mir OTT dhe IPTV për pajisjet Smart TV dhe Android OS

Room IPTV

Smart TV & Android

Room IPTV është nj Media Player M3U që kombinon veçori të avancuara, performancë, ergonomi dhe dizajn për telefonat dhe TV Android. Ky aplikacion ofron: Funksionin e lists me shumë luajtje dhe Zgjedhja e titrave dhe audios pr mediat.

IBO Player

Toshiba

Media player me funksionalitet të mir

XCIPTV PLAYER

Android, Apple

Aplikacioni XCIPTV Player për Android TV, Android Phone, Android Tab, iPad dhe iPhone. Aplikacion i lehtë pr t'u përdorur. Plotsisht i personalizueshm si dhe i përzgjedhuri nga ofruesit e shërbimeve OTT.

Çmimet

Zgjidhni paketën tuaj.

1 Muaj

6 / Muaj

 • +11 000 kanale televizive në FHD/HD/SD
 • +44 000 Filma dhe seriale
 • Cilësi 4K/FHD/HD
 • Përditësim
 • EPG

6 Muaj

5 / Muaj

 • +11 000 kanale televizive në FHD/HD/SD
 • +44 000 Filma dhe seriale
 • Cilësi 4K/FHD/HD
 • Përditësim
 • EPG
E avancuar

12 Muaj

4.8 / Muaj

 • +11 000 kanale televizive në FHD/HD/SD
 • +44 000 Filma dhe seriale
 • Cilësi 4K/FHD/HD
 • Përditësim
 • EPG

P.T.SH

PYETJE T SHPESHTA

 • Çfarë nevojitet pr tu bër abonent i TV-Shqip?

  Për t'u bërë abonent i TV-Shqip nevojiten më pak se 5 minuta! Është e nevojshme të keni një pajisje që ka qasje n internet, siç ësht Smart TV, Android Box, STB, Amazon Stick, Smartphone, tablet. Sapo ta keni nj nga pajisjet e lartpërmendura, hapi tjetër shtë të regjistroheni për abonim apo të prfitoni nga mundësia për të testuar shrbimet tona falas!

 • Zgjidhni saktë pajisjen dhe aplikacjonin në t cilën dëshironi ta testoni. Na i drgoni me mesazh ose e-mail të dhnat e paisjes dhe aplikacjonit q do përdorni dhe pas pak minutave ju do pranoni një email nga TV-Shqip me të dhënat e nevojshme për qasje n shërbimet e TV-Shqip.

 • TV-Shqip kurdoherë ofron cilësin m të mirë të disponueshme. Shpejtsia e rekomanduar nga ne sht: Për pajisje shtëpiake (TV, STB, SmartTV) ju duhet të keni nj linjë interneti minimumi 10.0 Mgbs. Pr pajisje mobile (Telefon dhe tablet) – ju duhet t keni nj linjë interneti minimumi 5.0 Mgbs.

 • VOD ose video me kërkesë, shtë një shrbim nëpërmjet të cilit ju mund të shikoni filma dhe shfaqje që ne kemi shfaqur në seksionin tonë t “krkesave e q jan falas pr tu shikuar në çdo kohë.

 • EPG ose udhëzuesi elektronik i programeve” u mundëson që t shikoni se farë shfaqje është duke luajtur në kohë reale. Është nj udhëzues digjital me t cilin mund të shikoni edhe skemën programore n prospektiv në mënyrë që t mos e humbisni asnjë shfaqje

TEST

Kërko nje test.